IDIOTI PÅ HØYT PLAN

 

Jeg sitter altså her og skummer noe bt.no (Stavanger aftenblad) stoff, litt som å ta vekk skummet som flyter opp når man koker kraft, man må sile ut driten. De som kjenner meg,vet at jeg lar meg veldig lett irritere hvis jeg har en bestemt mening om en sak.

Jeg er jo blitt meget klar over den enorme forskjellen mellom økologisk og ikke økologisk etterhvert. Da spesielt smak- og ernæringsmessig. Men også det etiske spørsmålet «hvis så mange sulter, er det ikke da galt å satse økologisk?». Konvensjonelt landbruk kan produsere mer og billigere, men hvor bra er det for oss, og jorden der dette skal vokse? Er det stilig med ikke økologiske tomater som ble plukket grønne, og har gjennomgått en «hemmelig» kunstig modningsprosess for å bli deilig søt og rød? Eller er det urettferdig at de økologiske tomatene må plukkes når de enda er harde og sure, for å tåle reisen til Norge og et 1-2 ukers opphold i ett lager/butikk bygg?

Det er ihvertfall urettferdig at noen Panel-nisser skal kunne uttale seg om noe de ikke har peiling om,

og så leser 50 000 forbrukere det og tar det for god fisk. Dermed får det idiotiske følger.

Her er dagens premieidiot-sitat;

-«Oppfatningen til testpanelet var at en del frukt og grønnsaker rett og slett ikke passer for økologisk dyrking, da det ikke gir gode nok vekstforhold.»

Og her er artikkelen:

http://dinmat.bt.no/content/view/full/32365

Ikke for å være kjip, men for noen Idioter…..

Reklamer

  1. Er så hjertens enig med deg. Det mst pinlige med denne artikkelen var vel at panelmedlemmene besto av bl.a. en regnskapsfører, en bartender og en kursbooker. ikke akkurat en superkompentent gjeng der altså.


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s