Gjestespill med Jonas Lundgren hos Søtt + Salt

Old news

 

Jonas Lundgren er en av grunnene til at jeg er så ambisiøs med det jeg driver med.  Han har blant annet erfaring fra The French Laundry i Napa Walley, Pierre Gagnier i Paris og The Square i London.

Etter 5 år som «Chef de cuisine» på Bagatelle sammen med Hellstrøm, tok Jonas europeisk bronse i Stavanger 2008, og deretter sølv i det «uoffisielle» verdensmesterskapet Bocuse D´or i Lyon 2009.

Nå kjører han seg opp med freelance oppdrag, og var dermed på besøk hos Frode, Fredrik og Morten på åpningen til restaurant Søtt + Salt. Jeg hadde bestillt bord den kvelden, men så var jeg så heldig å få tilbud om å jobbe på kjøkkenet isteden. Det var gøy, og hyggelig å møte Jonas igjen. Vi laget en 6-retters meny der 2 av rettene var basert på det han nesten vant konkurransen med. Fin mat, og rene gode smaker.

Advertisements

One comment


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s